in

Pornhub’s Premium gratis voor Nederlanders om je quarantaine-blues te genezen

Na het aanbieden van gratis abonnementen in Italië, Spanje en Frankrijk, maakt de pornosite voor volwassenen, Pornhub, zijn abonnement gratis voor iedereen over de hele wereld – met als doel het aantal besmettingen te verminderen.

Het bedrijf zei dat het de gratis premiumondersteuning van Pornhub verlengt, waarmee geselecteerde premium content tot 23 april voor iedereen over de hele wereld wordt ontgrendeld.

In een verklaring zei Corey Price, vice-president van Pornhub, het volgende over het geheel:

With nearly one billion people in lockdown across the world because of the coronavirus pandemic, it’s important that we lend a hand and provide them with an enjoyable way to pass the time. We hope by expanding our offer of free Pornhub Premium worldwide, people have an extra incentive to stay home and flatten the curve.

Het entertainmentbedrijf voor volwassenen doneert ook 85 procent van zijn video inkomsten aan adult performers die moesten stoppen met werken vanwege de COVID-19-pandemie.Huisarts vertelt aan tafel bij Jeroen Pauw dat ze besmet was met corona en hij was er niet blij mee

Kijken: From Russia with love – Rusland stuurt medici en hulp naar Italië om corona te bestrijden