in

Popping Popcorn in super slowmotion 30.000 FPS

Dit is iets wat je ALTIJD al heb willen zien als je gek bent op popcorn en het zo af en toe zelf klaar maakt thuis.

Vroeger toen er nog geen magnetron popcorn was, zette mijn moeder altijd een pannetje op met een klein laagje zonnebloem olie om popcorn te maken. Ik probeerde weleens het pannetje een klein stukje omhoog te tillen om te kunnen zien hoe ze popte maar het was te donker in het pannetje en kon daarom niks zien.

Baalde ook dat er geen doorzichtige deksel op de pan zat maar goed…

Dit is dus iets wat ik altijd al heb willen zien en het heeft echt een glimlach op mijn gezicht gezet. Ik werd er zelfs een beetje emo van. Maar dat kan ook aan het muziekje liggen wat ze eronder hebben geplaatst.Afrojack EXPOSED door Ex en aangeklaagd voor 25 miljoen

SFB: Het risico dat ze de benen zullen nemen is volgens de rechtbank te groot