in

Pop Smoke is vermoord in zijn woning tijdens een overval

Pop Smoke, een succesvolle opkomende rapper, werd woensdagochtend neergeschoten en gedood tijdens een overval / huisinvasie.

Dat staat op de website van TMZ vandaag.

De rapper was rond 4.30 thuis in de Hollywood Hills toen 2 mannen met hoodies en maskers zijn huis binnendrongen. Aan TMZ is verteld dat de 2 mannen meerdere schoten hebben afgevuurd, waarbij ze Pop Smoke hebben geraakt en ernstig hebben verwond. De overvallers zijn te voet gevlucht.

Pop Smoke werd per ambulance naar het medisch centrum Cedars-Sinai in West Hollywood gebracht, waar hij dood werd verklaard.

Zijn laatste instagram post

De verdachten zijn niet gepakt en voor zover bekend zijn ze niet geïdentificeerd. Het is onduidelijk of Pop Smoke de schutters kende. Eén man werd kort na het incident aanghouden, maar de politie bepaalde dat hij er niet bij betrokken was en werd vrijgelaten.

Pop Smoke bracht in juli een album uit en een van de nummers, “Welcome to the Party”, ontplofte … het werd destijds door velen in de VS beschouwd als het liedje van de zomer.Deze man jaagt op pedo’s, berooft ze en slaat ze kapot met een hamer

Man ontdekt dat bovenbuurman dood is door bloed wat uit het badkamerplafond lekte