in

Politieagenten in China vinden 13 ton goud in kelder van de voormalige burgemeester van Danzhou

Foto alleen ter illustratie

Volgens nieuwsrapporten vonden de Chinese autoriteiten meer dan 13 ton goud weggestopt in de kelder van het huis van een voormalige burgemeester tijdens een onderzoek naar corruptie.

De politie vond de buit – ter waarde van honderden miljoenen dollars – in een geheime kelder in het huis van Zhang Qi, een ooit hooggeplaatste officiële partijlid van de communistische partij en voormalig burgemeester van Danzhou. Dat meldt New York Post op hun website.

En het was niet alleen goud – de politie nam ook meer dan $ 37 miljard aan contanten en activa in beslag.

Qi, 58, is een van de nieuwste targets van een aanhoudende corruptiebestrijdingscampagne door de Chinese president Xi Jinping, die meer dan 250 voormalige ambtenaren heeft laten verwijderen wegens wanpraktijken in en buiten hun functie om.

Pff, onze eigen burgemeester in Amsterdam is een raddraaier, eentje uit Zuid-Korea dumpt gewoon een ton afval op een schone strand zodat mensen wat te doen hebben op internationale opruimdag en nu dit.

EY, AL DIE BURGEMEESTERS OVERAL, METEEN HET LAND UIT EN WEL NU METEEN ?Elon Musk’s A.I.-project om het menselijk brein te repliceren ontving $ 1 miljard van Microsoft

Kijken: Gast hosselt chick met PowerPoint presentatie