in

Politie zoekt man die dildo van 1 meter groot heeft gestolen

Vrouwen zijn bijna NOOIT tevreden. Je geeft ze alles wat je kan, maar zelfs dat is niet voldoende. Hoe houdt je vrouwen dan wel tevreden? Deze man denkt de oplossing te weten: een monsterdildo van 1 METER.

De 1 meter lange dildo, ruim 18 kilo, werd gestolen op klaarlichte dag in de Deja Vu Love Boutique in Las Vegas. Een dildo van 1 meter willen is al grappig, maar het feit dat hij ermee weg kon komen, onopgemerkt, maakt het verhaal compleet. De politie is namelijk nog altijd op zoek naar de held.. uhh man.

Check de beelden hieronder:

De beelden van deze actie zijn vrijgegeven. Een beveiligingscamera filmt hoe deze man, helemaal zwart gekleed met een mondkapje én petje op, de winkel inloopt, vervolgens naar de monsterdildo toeloopt en hem zonder enige twijfel optilt. De blauwe petten geven een beloning van 2000 dollar de tip die leidt naar de monsterdildo. Mocht je naar Las Vegas gaan en een dildo van 1 meter zien staan, laat het vooral weten.Dave Franco gaat Vanilla Ice spelen in nieuwe autobiografische film: “To The Extreme”

WTF: Macron’s plannen voor Frankrijk gefinancierd van ONS GELD