in

Politie vindt 1-jarig kind omringd door slangen, in honden bench

Het jongetje zat opgesloten in een bench in de woonkamer.

De politie in de Amerikaanse staat Tennessee heeft op een terrein in Henry County een kind van 1,5 jaar oud in een hondenhok gevonden. Ook honderden dieren zaten in kooien of liepen los rond. De moeder van het kind, de stiefvader en diens vader zijn gearresteerd op verdenking van kindermishandeling en dierenmishandeling.

Dat wordt vermeldt op de website van RTL Nieuws.

Ze kwamen af op een melding “mogelijke dierenmishandeling” maar deden een uiterst bizarre vondst. Ze troffen namelijk een jongetje van 1 aan die vast werd gehouden in een bench in de woonkamer. Ongelooflijk triest dit…

Daarnaast werden er naast de kooi van het jongetje emmers vol met levende muizen gevonden, die waren bedoeld als voer voor de slangen die slechts op enkele meters afstand van de jongen werden gehouden. Er zat volgens de politie een boa constrictor bij van ruim 3 meter lang. Ze claimen dat die makkelijk had kunnen ontsnappen en zodoende mogelijk het jongetje zou kunnen verwonden.

De bench waar het jongetje in zat was ook niet heel erg groot. 1,20 bij 1,20 meter groot, uitgerust met wat speelgoed. Er was verder niet veel aan de hand met het jongetje. Hij was niet gewond, maar had wel honger. Hij is overgedragen aan jeugdzorg.

Er zijn verder in totaal 700 verwaarloosde dieren aangetroffen. Het gaat hier om honden, katten, konijnen, kippen en muizen.

In een caravan op het terrein lag de vloer bezaaid met uitwerpselen en liepen ontelbare kakkerlakken. Ook vond de politie 17 vuurwapens en ruim honderd wietplanten. Agenten noemden de woonsituatie “onmenselijk”.

Bron: RTL NieuwsPlotselinge corona-uitbraak in een verpleeghuis te Maassluis: 25 besmettingen

Kijken: vrouw gaat tekeer tegen agent in Den Haag (Malieveld) en gaat viral