in

Politie vervuilt momenteel het straatbeeld met schandalige campagne?

Dat zou het geval zijn als de posters echt waren, maar dat is niet het geval

Heeft je buurman een nieuwe jas? Dit is wat je momenteel ziet op social media in Nederland.

Daarbij krijgen bevolkingsgroepen met een getint uiterlijk en motorclub Satudarah figuurlijk een steen naar het hoofd geworpen van degene die dit heeft gemaakt.

Bij de eerste foto staat “Overlastgevende Bevolkingsgroepen”. En bij de tweede foto staat “Overlastgevende Motorclubs”. De man op de eerste foto lijkt verdacht veel op een bekende Marokkaans Nederlandse acteur.

Het geheel is voor een leek echt goed in elkaar gezet en het zou zomaar een echte campagne kunnen zijn. Wij kijken nergens meer van op tegenwoordig. Om eerlijk te zijn, zijn wij er zelf ook een beetje ingetrapt. Photoshop kenners zeggen dat het eigenlijk super slecht is gemaakt. De eerste foto op deze pagina dan…

Hoe bedoel je stereotyperend? Zie de onderstaande afbeeldingen die afkomstig zijn van social-media. Mensen reageren ronduit verontwaardigd op het geheel. Het wordt massaal gedeeld en mensen plaatsen er verontwaardigd vraagtekens bij.

Wij zijn benieuwd hoe onze bezoekers hier tegenover staan. Check ons op www.fakka.online.

Hierbij komt een eerder artikel van ons goed van pas. Lees hier meer over de gevaren van social media.

Daarnaast hebben wij een foto gevonden die wellicht gebruikt is hiervoor. Die van Satudarah is ook gewoon online te vinden overal.Het schijnt dat Paddenstoelen kunnen helpen tegen depressie en angstaanvallen

Spelletje “Thruth Or Dare” eindigt in dood en verderf in nieuwe film met Lucy Hale