in

Politie van de LAPD niet blij met Straight Outta Compton

0814-with-credit-straight-outta-compton-poster-police-gif-4

Veel agenten van de LAPD zijn pissig met de release van ‘Straight Outta Compton’. Ze zijn van mening dat de film bijdraagt aan haat voor de politie vanuit de gemeenschap.

Ze vinden dat deze film de LAPD neerzet als een gewelddadige organisatie die burgers zomaar zonder reden mishandeld. Een vertegenwoordiger van de LAPD genaamd Dennis Zine die vroeger ook een agent was van de LAPD zegt het volgende:

“It’s a terrible time to release a movie like this. It adds fuel to the fire for hating cops.”

De LAPD heeft de afgelopen tijd veel tijd, moeite en energie gestoken om een band te creëren met burgers uit buurten waar de politie in het verleden idd burgers heeft lastiggevallen en mishandeld zonder reden. Sommige agenten wijzen zelfs direct met hun vinger naar Universal en zijn van mening dat Universal inkomsten boven de veiligheid van agenten in LA plaatst met de release van deze film.

De agenten zeggen dat Universal op z’n minst had kunnen wachten met de release totdat er stabiliteit was tussen de LAPD en burgers uit bepaalde wijken van LA.Eye Candy: Friday the 14th.. ach joh let’s still have a party!

East Coast leider van de Bloods Dood na Shootout met U.S. Marshals