in

Politie stormt af op ”Niet Schieten!” geschreeuw… is het gewoon een kind dat Fortnite speelt

Het begon als een spannende melding. De melder had iemand vanuit een woning iemand horen schreeuwen “Niet Schieten, Niet schieten”. Hierop ging de politie met diverse eenheden ter plaatse een kijkje nemen.

Volgens protocol deden zij onderweg hun zware kogelwerende vesten aan. Ze zijn samen met een andere eenheid opgereden. In de straat zagen ze geen bijzonderheden en hoorden ook niets vanuit de woning.

Er werd besloten om samen met de hondenman aan de bel te gaan. Na een aantal keer kloppen hing er een oudere vrouw uit het raam. Zij opende de deur voor de agenten. Vervolgens heeft de politie de reden van hun komst uitgelegd.

De vrouw verklaarde echter het volgende: “Dit was mijn kleinzoon die speelde Fortnite”.

Check de social media post van de politie hieronder.

View this post on Instagram

Het begon als een spannende melding. De melder had iemand vanuit een woning iemand horen schreeuwen "Niet Schieten, Niet schieten". Hierop gingen wij met diverse eenheden ter plaatse. Volgens protocol deden wij onderweg onze zware vesten aan. Wij zijn samen met een andere eenheid opgereden. In de straat zagen wij geen bijzonderheden en hoorden ook niets vanuit de woning. Hiertoe besloten samen met de hondenman aan de bel te gaan. Na een aantal keer kloppen hing er een oudere vrouw uit het raam. Zij opende voor ons de deur. Vervolgens hebben wij de reden van onze komst uitgelegd. De vrouw verklaarde ons het volgende "Dit was mijn kleinzoon die speelde Fortnite" Mooi verhaal weer. Uiteindelijk dus lachend op de foto ??

A post shared by Wijkagenten Jamie & Eefje (@wijkagenten_jamie_en_eefje) onKijken: dit is hoe vrouwen momenteel boodschappen doen in Duitsland

Volgens deze guy is onze zon mogelijk vervangen met een kunstmatige zon