in , ,

Politie in busjes rijden je nu aan met 30 of 40 KM per uur als je probeert te rennen (beelden)

Sta je toevallig voor een muur of stalen hek naar lucht te happen? Dan ga je dwars door die muur of stalen hek heen….

Agenten hebben gister tijdens een achtervolging een 15-jarige jongen hard geraakt met hun busje. Dat gebeurde even na negen uur bij een complex aan de Cornelis Lelylaan in Nieuw-West.

De jongen werd betrapt met het demonteren van een scooter in de bosjes dus hij zette het op een rennen om weg te komen. Hij stond eventjes stil bij een stalen hek en het leek de agent achter het stuur van dat busje gezellig om even met 30 a 40 km per uur op de jongen in te rijden. Been kapot, hek kapot.

Geeft verder niet, het is maar een hele kleine traumatisch ervaring voor de jongen in kwestie en de mensen uit de buurt die dit onder ogen hebben moeten zien. Wij moeten namelijk angst ervaren als er een agent langsloopt of aan komt rijden in het openbaar. Dat is pas echte gezag. Knappe uitvoering weer dit want het draagt daar wel een klein steentje aan bij.

De jongen werd met beenletsel afgevoerd en na behandeling natuurlijk aangehouden. (beelden onderaan de pagina)

De integriteitsafdeling van de politie zal verder onderzoek doen naar de aanrijding. Zal verder vast niks mee gebeuren omdat men vanuit de bevolking dit soort dingen juist toejuicht. Agenten moeten VEEL harder optreden roept men! Gewoon doodrijden die handel toch? Waarom niet nog een nekklem er achteraan? Die jong had toch al geen lucht meer dus zoveel druk hoef je niet meer te zetten. Toch…?

Bron: AT5



C-Murder heeft nu een echte kans om voorgoed vrij te komen????

Nicolas Cage krijgt lof voor zijn rol in de psychotische film “Mandy”