in

Politie deelt foto op tijdlijn van hand waar Cobra bom in is ontploft

Ik heb me wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als zo een Cobra geval in je hand ontploft.

Mijn eerste vraag daarbij is ‘wat zou er van je hand overblijven?’. Mijn tweede vraag is ‘hoe zou een röntgenfoto van je hand eruit zien?

De politie van Hoeksche Waard had antwoord op alle vragen die ik had en hieronder kunnen jullie het resultaat dus bewonderen. Om de kracht van een Cobra bom nogmaals uit te lichten hebben wij hier bovenaan de pagina nog een leuk filmpje geplaatst….

Waarom zou je zoiets willen afsteken en al helemaal in een woonwijk? Dit is geen vuurwerk meer hoor. Hier kan je gewoon oorlog mee voeren…LMFAO: Taxibedrijven krijgen zware ruzie op Facebook na beschuldiging van student

Meest nare huisjesmelker ooit installeert muntautomaat op toilet van huurder