in

Poetin ondertekent een wet waardoor buitenlanders Russisch kunnen worden ZONDER het huidige staatsburgerschap op te geven

Wilde je altijd al zo’n gekke Russische spetsnaz gang gang paspoort, maar wil je je huidige staatsburgerschap niet opgeven? Nu is het mogelijk. Slechts enkele weken na de introductie in het parlement heeft de president een nieuwe wet ondertekend die het naturalisatieproces vereenvoudigt.

Vrijdag legde president Vladimir Poetin de pen op papier om een ​​revolutie teweeg te brengen in de staatsburgerschapswet van het land. Vanaf juli kunnen buitenlanders die in Rusland wonen, burgers van het land worden zonder hun bestaande paspoort op te geven.

Hoewel er al maanden geruchten over veranderingen rondgingen, werd de wet in april aangenomen en werd de wet binnen slechts 17 dagen ingevoerd, goedgekeurd en ondertekend.

In februari meldde dagblad Kommersant dat de procedure voor het accepteren van buitenlanders voor het staatsburgerschap van de Russische Federatie aanzienlijk zal worden vereenvoudigd, met als doel tot 10 miljoen nieuwe burgers aan te trekken.

Vóór de introductie in het parlement noemde het Russische parlementslid Konstantin Zatulin het idee “correct, langverwacht en in overeenstemming met gezond verstand”, en merkte op dat de nieuwe wetgeving het in het buitenland geboren diaspora mogelijk zal maken om gemakkelijker het Russische staatsburgerschap te verkrijgen.

Lijkt me wel lachen om een Nederlandse EN Russische paspoort te hebben!! Gewoon omdat het kan…

Bron: RTKijken: dokter vertelt over bijeffecten van COVID lockdown in de V.S. en hoe je immuunsysteem werkt

Een vaccin kan ernstige bijwerkingen hebben, maar daar kom je pas achter als het te laat is