in

Poepbacterie gevonden in Amsterdams drinkwater, water is gewoon drinkbaar volgens Waternet

Bij een van de pompstations van Waternet is vandaag een kleine concentratie van de E.coli-bacterie aangetroffen. Waternet benadrukt dat er geen kookadvies geldt, het water is dus gewoon drinkbaar.

‘Het is niet gevaarlijk, maar hij hoort er desondanks niet in thuis’, zegt een woordvoerder van Waternet over de bacterie. De E.coli-bacterie, in de volksmond beter bekend als de poepbacterie, is van nature aanwezig in de darmen van mensen en dieren. ‘Het gaat om een kleine concentratie, die is aangetroffen bij in ieder geval een pompstation.’

Dat meldt AT5 zojuist op hun website.

Waternet heeft maatregelen genomen en de leidingen ter plaatse doorgespoeld. Dat is een standaard maatregel in dergelijke gevallen. Ook wordt er onderzoek gedaan naar de mogelijke oorzaak.

Dit is ook echt de reden waarom ik alleen maar SPA drink uit een fles…. Ik vertrouw dat water al jaren niet meer. Zit naast de E.coli-bacterie gewoon veel meer zooi in dat er gewoon niet in thuishoort.

Ook helemaal raar dat Waternet gewoon schaamteloos zegt dat je het water gewoon kan drinken. Ook als is het niet gevaarlijk… super smerige opmerking dit.

Bron: AT5Moeder door stront gesleept voor het delen van video van baby die van bed springt en op hoofd landt

Ghost Adventures over “The Conjuring” huis: INCREDIBLE occurences have been documented