in

Poep vliegt Lotte (18) om de oren terwijl ze op de wc zit: ‘Het kwam bijna tot aan het plafond’

Een gigantische poepfontein….

Niet de originele foto, maar het komt aardig dichtbij smfh.

EINDHOVEN-Je ergste nachtmerrie als je op de pot zit, of een grote anaconda kruipt vanuit het riool je wc uit en hapt je regelrecht in de ballen, piemelaar of doos of…. een gigantische poepfontein.

Het laatste overkwam Lotte (18) terwijl ze onlangs op de wc zat. Ze zat HE LE MAAL onder. Het gebeurde dinsdagochtend tijdens werkzaamheden aan het riool in de Goudsbloemstraat in Eindhoven.

“Ik hoorde een raar geluid. Het water borrelde”, vertelt Lotte.

Ze had meteen zoiets van ‘I need to GTFOH!!! real quick’ maar het mocht niet baten, ze zat helemaal onder de stront. Ze moest er meteen van overgeven, heeft al haar kleren in de was gegooid en is meteen onder de douche gesprongen.

“Dit gaan we dus zelf echt niet opruimen.”

Het hele huis stonk en ze zaten uren lang erin omdat een schoonmaakploeg eraan te pas moest komen om alles op te ruimen.

Ze balen vooral omdat ze niet goed op de hoogte waren gesteld van de werkzaamheden. Volgens Lotte en haar gezin had dit niet hoeven gebeuren als het goed was bekendgemaakt. Dan hadden ze namelijk het toilet niet gebruikt.

De gemeente van Eindoven laat in een reactie weten:

“We vinden het heel vervelend wat er gebeurd is. We zoeken uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. Gekeken wordt hoe we de communicatie kunnen verbeteren.”

Volgens de onderaannemer kan in de toekomst nogmaals een shitty situatie ontstaan, als het riool onder druk wordt gezet.

Bron: omroepbrabantWat doen de verleiders van Temptation 2018 nu?

Waarom heeft niemand het over de Congolese holocaust?