in

PlayStation 5 prijs en releasedatum gelekt door Amazon

Minder dan een week nadat Sony’s gameconsole van de volgende generatie eindelijk werd onthuld, leek Amazon de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 per ongeluk te hebben gelekt.

Amazon Frankrijk heeft de langverwachte informatie over de nieuwe console kort op haar website vermeld, voordat de prijs en de datum van de vermelding werden verwijderd.

Slechts enkele dagen nadat we onze eerste blik op de PS5 kregen – zeven jaar sinds zijn voorganger in de schappen lag – met de aankondiging dat er een schijfloze versie van de console zal zijn, een welkome verrassing voor elke digitale liefhebber, heeft Amazon een volledige listing geplaatst met teveel details en dat was zeer waarschijnlijk niet de bedoeling.

Volgens het nieuwe lek zal deze schijfloze versie van de console – ook wel de ‘Digital Edition’ genoemd – goedkoper zijn dan de console met een schijfstation. Een hele barki goedkoper zelfs. Dat is volkomen logisch als je erover nadenkt, aangezien de digitale versie geen fysiek schijfstation heeft.

De onthulling is afkomstig van conceptontwerper en maker van technische inhoud, Ben Geskin, die onlangs het schijnbare prijslek op de Franse website van Amazon ontdekte. In screenshots die Geskin later op sociale media deelde, plaatste Amazon het standaardmodel te koop voor €499 EUR en de ‘Digital Edition’ voor €399 EUR.

Nu weet je wat je aan de kant moet zetten voor een eventuele aanschaf ergens rond 20 november. Geen dank dames en heren….

via GIPHYLadies: zo krijg je het snelst bruine benen

Kijken: dame filmt hoe parkeerterrein wordt belaagd door duizenden vogels