in

PlayStation 5 is gefocust op hardcore gamers & Big Budget Exclusives, zegt Sony

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

De meeste details rondom de PlayStation 5 blijven verborgen in mysterie, maar Sony heeft de afgelopen maanden langzaam en voorzichtig hints laten vallen over wat we kunnen verwachten van de next-generation console.

We weten al dat de PlayStation 5 krachtiger is dan welke console van Sony dan ook en beschikt over 8K resolutie ondersteuning, ray tracing en een solid-state drive (SSD).

Het blijkt dat ‘hardcore’ gamers precies het publiek zijn dat Sony met de PlayStation 5 wil bereiken. Een nieuw rapport van de Wall Street Journal beweert dat Sony-CEO “Kenichiro Yoshida” de console heeft omschreven als een ‘nicheproduct, gericht op serieuze spelers.

Het rapport gaat verder met te suggereren dat de PS5 het beste haalt uit zijn indrukwekkende specificaties door zich te concentreren op grote budgetten en grafisch intensieve exclusives. Dit is zeker logisch, gezien het enorme succes van recente PS4-exclusieven zoals Horizon Zero Dawn, Marvel’s Spider-Man en God of War.

Als zodanig lijkt het erop dat PS5-bezitters de kans krijgen om ‘hoogwaardige games te spelen die alleen op dat platform beschikbaar zijn.

We houden jullie verder op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over de PS 5. Wij weten dat jullie ongeduldig zijn en niet kunnen wachten om dat ding in te slaan en te gaan binge playen… lol.Hallo: wie van jullie heeft zijn kindertrommeltje gevuld met xtc en coke in de trein gelaten?

Het volledige verhaal achter de #BOTTLECAPCHALLENGE (beelden)