in

Playstation 5 event afgelast vanwege George Floyd incident!

Een domper voor de gamewereld: het officiële Sony Playstation 5 event van 4 juli is gecanceld.

De uitleg van Sony is dat het momenteel niet de juiste tijd is om zulke grote events te vieren, omdat dit de aandacht zou laten verdwijnen aan belangrijkere zaken die wereldwijd spelen, zoals het George Floyd incident.

“We do not feel that right now is a time for celebration and for now, we want to stand back and allow more important voices to be heard.”

De meningen zijn enorm verschillend onder de reacties bij de post. Sommige mensen zijn het eens met het statement dat Sony hiermee maakt. Anderen zeggen dat zij buiten deze tijd nu, nooit aandacht hebben besteed aan andere delicten en dat nu dan ook niet moeten gaan doen. Zo is de topcomment onder de post:

“Millions of Muslims are being slaughtered and held Captive in China, yet I don’t hear any delays for that. This is a joke.”

Wanneer het nieuwe event gepland staat, moet nog duidelijk worden. Je hoort het hier als eerst!

Laat weten wat jullie van deze actie van Sony vinden via social media a.u.b.

FYI: wij geven de aankomende tijd gratis Retro handheld Gameboys consoles met 400 spelletjes weg aan mensen die: commentaar plaatsten bij onze artikelen op social media, de posts liken, delen of mensen taggen onder onze berichten op Facebook en Instagram. Volg ons op Instagram voor meer info.Volgens FHM worden PS4 games niet compatibel met de PS5

Tiger Kings Carole “That B*tch” Baskin neemt dierentuin Joe Exotic over door uitspraak rechter