in

PLAYERS: Miljonair biedt £15.000 aan voor iemand die zijn verloofde lukt te verleiden

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Oke, wie gaat deze shit een gooi geven want er is een miljonair die wil weten of zijn verloofde echt op hem is of op zijn geld uit is.

Voor duizenden mensen over de hele wereld zijn golddiggers een heel reëel en zeer gevoelig onderwerp. Of je nu gewoon iemand bent met een mooie auto, of een selfmade miljardair – er zijn vaak mensen die aan je willen vastklampen vanwege je geld.

Een van de nieuwe anonieme klanten van HushHush.com maakt zich daar dus mega druk over op dit moment. Zijn redenering achter het geheel vrij eenvoudig en best wel sad, het is hem namelijk al eerder overkomen dat iemand alleen uit is op zijn geld, en sinds hij verloofd is met zijn vriendin, is hij steeds meer bezorgd dat deze relatie misschien dezelfde kant op gaat.

Ze heeft zijn suggesties voor een pre-nup geweigerd en zijn sinds een paar weken geleden verloofd. Daarnaast zet ze druk op hem om de trouwerij te regelen.

Wie gaat het een gooi geven en deze man redden uit deze ellende? Je kan je aanmelden via deze link.Ladies: Op een of ander manier is dit een nieuwe nageltrend voor voeten aan het worden op Instagram

Ladies: Er is een jumpsuit ontworpen die je niet hoef uit te trekken als je moet plassen