in

Pizza is een gezonder ontbijt dan de meeste type Cornflakes

En met cornflakes bedoelen we natuurlijk Sugar pops, Coco pops, Loops, Frosties en Smacks-achtige cornflakes dozen gevuld met eigenlijk niks anders dan suiker.

Koude pizza, pizza in de magnetron, diepgevroren pizza uit de schappen … Het maakt niet uit wat voor slice je morgen ochtend op je bord hebt – het is waarschijnlijk een gezonder ontbijt dan een kom van de bovengenoemde ontbijtgranen.

Het heeft meer eiwit. Het heeft koolhydraten. Het kan zelfs groenten bevatten. Het is een veel uitgebalanceerder ontbijt en bevat veel meer dagelijkse benodigdheden dan een kommetje met Coco pops en volle melk.

“You may be surprised to find out that an average slice of pizza and a bowl of cereal with whole milk contain nearly the same amount of calories,” vertelt Chelsey Amer aan The Daily Meal. “However, pizza packs a much larger protein punch, which will keep you full and boost satiety throughout the morning.”

Ze zei dat pizza niet per se gezondheidsvoedsel is; het is zeker niet je meest voedzame optie. Maar in vergelijking met een snelle kom met sugar flakes is het een meer uitgebalanceerde maaltijd.

Dus als je straks uitgaat, en morgen ochtend een kater hebt waar je u tegen zegt. Dan weet je wat je moet doen.Octopus bijt vast op gezicht van vrouw nadat ze het levend probeert te eten

Fans van “Twilight” kunnen nu Bella’s huis huren via Airbnb