in

Pijnlijk: meisje heeft 40 hechtingen nodig nadat hond in haar gezicht bijt tijdens fotoshoot

Een meisje had 40 hechtingen nodig nadat een fotoshoot met haar hond in een drama eindigde. Ze werd uit het niets gebeten in haar gezicht.

Lara Sanson – uit Tucumán, Argentinië – probeerde een goede foto te maken met haar Duitse herder. De 17-jarige knuffelde de hond, genaamd Kenai, en probeerde een perfecte foto te maken, maar in een fractie van een seconde ging het mis.

Plots beet Kenai uit het niets in het gezicht van Lara. De ongelooflijke (zij het, enge) foto toont dat exacte moment dat de kaken van de hond vastbijten in het gezicht van het meisje en hoe de tanden van de herder haar gezicht doorboren.

Lara vertelde vertelde het volgende aan de lokale nieuwszender La Nacion, volgens The Daily Star:

‘Ik weet niet of ik zijn heup heb aangeraakt of dat het zo heeft gereageerd omdat hij oud is, of omdat ik hem omhelsde en bang maakte.’

Na de beet moest Lara een operatie van twee uur ondergaan, met 40 hechtingen voor haar gezicht en in haar mond vanwege verwondingen aan haar tandvlees. Hoewel ze momenteel aan een ontsteking lijdt, wordt er verwacht dat ze volledig herstelt.

Lara zei ook dat ze de hond niet zullen in laten slapen na de aanval, omdat ze erop staat dat het niet opzettelijk was. Een lokale dierenarts vertelde aan de media dat Kenai het meisje misschien heeft gebeten vanwege zijn leeftijd: “Pijntjes groeien met de jaren mee en pijn kan deze reactie hebben veroorzaakt.”

Lara plaatste de foto’s op 14 januari op Twitter, en ze gingen al snel viral. Op het moment van schrijven heeft haar originele tweet meer dan 72.000 retweets en 346.000 likes verzameld.Kijken: inbrekers roken rustig een jointje tijdens inbraak in Amsterdam

Keihard: je kan paintball spelen in de oude villa van Pablo Escobar