in

Peter R. De Vries: Holleeder gisteravond met spoed naar ziekenhuis

Credit: Twitter/ Peter R. De Vries

Willem Holleeder is gisteravond ter controle naar het ziekenhuis geweest in verband met zijn medicatie. Inmiddels is hij weer terug in de gevangenis in Vught en maakt hij het goed, zo meldt advocaat Sander Janssen op Twitter.

Peter werd echter een beetje door de stront gesleept voor zijn opmerking hierover op Twitter. Wat heeft die man een hoop haters zeg… goh. Hij plaatste zijn Tweet over het geheel met de volgende caption:

Nieuws: ik hoor dat Willem Holleeder vannacht met spoed vanuit de Extra Beveiligde Inrichting naar het ziekenhuis is gebracht. Zou gaan om verkeerde medicijnen….
Het is onduidelijk hoe ernstig.

Er is echter een Tweet wat meteen opvalt. Deze is van een ene Privédetective/journalist genaamd Hans Vrijmoed. De journalist maakt een hele zware aantijging en beschuldigt De Vries van hele zware criminele activiteiten. Het is eigenlijk een beschuldiging met een vleugje sarcasme zo te zien. Hij plaatste zijn Tweet met de volgende caption:

Heb je na liquidatie verzoek aan Cor van Hout voor mij en Steven Brown nu ook al opdracht gegeven verkeerde medicijnen te geven aan Willem Holleeder? Bang dat je criminele clubje in gevaar komt: Jij Hakkelaar/mr Astrid Holleeder Sonja Holleeder en Sandra den Hartog?

Het is vrijwel algemeen bekend dat Peter R. De Vries al jaren door van alles en iedereen wordt uitgemaakt voor crimineel. Dat hij banden met de onderwereld zou hebben en zich bezig heeft gehouden met criminele activiteiten en dubieuze constructies om er financieel beter van te worden. Waar rook is, is vuur natuurlijk en iemand zou dit een keer tot de bodem moeten uitzoeken allemaal.Kijken: Aflevering van Onrecht – Hondenmoordenaar duwt Dennis omver is echt Cringe

Terry x Keuz droppen nieuwe single en willen de B*tch van – Bram “Krikke”