in

Peter R. de Vries in een benarde situatie beland na intiem bezoek aan vrouw (beelden)

Het is niet duidelijk waar het precies om gaat maar het ziet er niet echt goed uit voor Peter R. de Vries op beeld.

De man die het geheel opneemt is om eerlijk te zijn ook flink irritant bezig maar uiteraard is het zijn goed recht omdat het zijn huis en privéterrein betreft waarop gefilmd wordt. Peter lijkt een koekje van zijn eigen deeg te krijgen. Meestal is hij degene die flink aan het babbelen is tijdens een ‘expose’ moment met camera’s erbij LMFAO!

Het schijnt dus dat Peter R. de Vries een intiem bezoekje bracht aan een vrouw, met champagne fles en al, maar de man des huizes vond dat niet zo een goed idee. Die zag op afstand via zijn mobiel en bewakingsbeelden hoe Peter aankwam bij zijn huis en naar binnen ging.

Volgens een verklaring van de vrouw in kwestie heeft ze de Vries uitgenodigd en is het al 1.5 jaar uit tussen haar en de man des huizes. Johan. K, de man des huizes, beweert anders en zegt dat ze nog steeds een relatie hebben.

Bekijk de beelden hier bovenaan de pagina.

Dit is het verhaal van Johan K. op Facebook.

Graag DELEN aub…..tag je vrienden.
Bron, Hendrik Jan Korterink:
Van verschillende kanten krijg ik filmpjes en berichten toegestuurd over een incident dat zich zaterdagavond om kwart voor tien in Hoorn heeft afgespeeld, waar Peter de Vries bij betrokken was. Heeft te maken met een vervelende ex-partner. Ik heb uiteraard geaarzeld om hier iets mee te doen, het lijkt een duidelijke privézaak. Maar wel met verschillende politieauto’s erbij, een man die wordt afgevoerd, een ruzie-achtig gesprekje tussen Peter en de man. Peter de Vries stuurde me de verklaring van de vrouw in kwestie.
Bron, partner MG:
Zie verhaal boven : Wat een amateuristisch slecht werk dit. Wat dhr. Hendrik Jan Korterink gedaan heeft is namelijk naar de Facebook pagina van Johan Korenblek gegaan en vervolgens een screenshot van zijn pagina gemaakt. Echter als men goed gelezen had, had hij kunnen zien dat de bovenste foto totaal niets maar ook niets met dit incident te maken heeft. Dat was een incident bij zijn ouders in een wijk in Enkhuizen. Daar wordt de man afgevoerd en niet de man is kwestie in Hoorn.
– Kijk deze Link Enkhuizen :
Op de pagina wordt de reactie van de vrouw in kwestie weergegeven. Echter dit is een tekst van Peter R. de Vries en niet de tekst van de dame. Het is namelijk zo dat de dame in kwestie en Peter R. de Vries afgelopen zondag de hele dag met elkaar wanhopig aan het bellen en appen waren, waarbij Peter R. de Vries aan de dame in kwestie smeekte om de vriend (intussen ex-vriend) over te halen om de gemaakte beeldmaterialen niet aan de media door te spelen. Peter R. de Vries is de wanhoop nabij. Nadat de dame de vriend hierop meerdere malen smeekte om het niet openbaar te maken en de vriend hier niet op inging, heeft Peter R. de Vries uit wanhoop een verklaring voor de dame in kwestie geschreven. Dit had de dame al aan de vriend vertelt.
Bron, Hendrik Jan Korterink:
“Hierbij wil ik mijn reactie geven op het voorval van gisteravond. Ik had Peter uitgenodig,we zijn kennissen, om samen wat te drinken bij mij thuis. Mijn ex-partner houdt het huis met camera’s in te gaten. Toch vind ik het mijn goed recht om iemand uit te nodigen.Wij zijn al ruim 1,5 jaar uit elkaar. Maar helaas gebonden door het huis.
Peter was nog geen vijf minuten binnen of hij was er al. Hij bonkte op de ramen, schreeuwde en tierde, en bleef dit herhalen. Ik voelde mij verplicht om de deur open te doen. Hij stormde naar binnen met een betonschaar, en begon gelijk te dreigen. Ik vertelde dat Peter mijn gast is en dat ik hem uitgenodigd had. Hij begon te schreeuwen, te dreigen en gebruikte grof taalgebruik. Peter maande hem tot kalmte maar dat had totaal geen effect.
Mijn ex heeft toen de politie gebeld om Peter te laten verwijderen uit de woning. Peter en ik probeerden hem te bedaren, zonder enig resultaat. Verbaast mij helemaal niet omdat hij ook een verleden heeft van bedreiging en mishandeling tegen mij. Ik vind deze hele situatie zeer kwalijk,en vooral stuitend dat mijn ex dit naar de pers heeft doorgespeeld. Peter betreft geen enkele blaam in deze situatie, en probeerde de situatie juist te sussen.”
Aldus de reactie.
Voor ‘de bladen’: het gaat hier niet om ‘een nieuwe liefde’, maar om een kennis bij wie Peter nog niet eerder op bezoek was geweest.
Bron, partner MG:
De verklaring van de dame in kwestie is gebaseerd op pure leugen. Het is namelijk zo dat het stel in oktober 2015 voor korte duur uit elkaar was gegaan, om precies te zijn een week. De dame in kwestie had tijdens een ruzie uit wanhoop en omdat ze haar zin niet kreeg gedreigd de politie te bellen. De vriend was niet onder de indruk en liet de politie komen. Op dat moment gaf de dame aan de politie aan dat ze bang voor de vriend was en bedreigd en mishandelt werd. Hierop besloot de politie de man onterecht mee te nemen. Na 1 dag in de cel gezeten te hebben werd de man ontslagen uit hechtenis. Hierna had de dame in kwestie spijt van haar valse aangifte en probeerde dit bij de politie in te trekken. De politie en het OM wilde hierin niet meewerken. Want als je eenmaal een aangifte hebt gedan, kun je dit niet meer terug draaien(bron politie). Hierop besloot het stel dit tijdens een zitting aan de rechter kenbaar te maken. De dame gaf toe dat ze valse aangifte gedaan had maar desondanks werd de vriend onterecht veroordeelt. De vriend besloot hierop in hoger beroep te gaan. De hoge beroep werd op 14 maart 2017 jl. in Amsterdam voort gezet. Tijdens deze zitting gaf de dame nogmaals aan dat het stel tot heden gelukkig en samen zijn. Dit is aantoonbaar d.m.v. haar verklaring op papier die door de rechtbank is opgestuurd. Al met al, dit verhaal is pure leugen.
MAAR NU HET ECHTE VERHAAL:
Peter R. De Vries is op heterdaad betrapt bij het binnensluipen van een woning van een vrouw uit Hoorn voor een slippertje terwijl de vrouw in kwestie een relatie van 12 jaar blijkt te hebben. De betreffende woning is voorzien van een camerabewakingsysteem. De vriend van de vrouw was op dat moment niet thuis en hij werd op afstand dmv van een app op zijn telefoon gewaarschuwd dat er verdachte bewegingen waren rondom de woning. Echter de vriend van de vrouw bleek niet ver van huis te zijn en reageerde binnen enkele minuten en betrapte zijn vriendin en Peter R. De Vries in de woning. Peter R. De Vries reageerde geschokt en werd gegrepen door de vriend. Hij stotterde en wist zich totaal geen houding te geven. Hij bleek inderdaad te weten dat de vrouw in kwestie een relatie te hebben en was al door de vrouw gewaarschuwd dat het een risico zou zijn om in de woning van het stel af te spreken. Professionele Peter R. De Vries probeerde undercover de woning binnen te komen en parkeerde zijn auto aan het eind van de straat, maar doordat hij sexueel erg opgewonden was, kon hij niet meer helder nadenken zag hij de camera’s over het hoofd. De vriend verzocht Peter R. De Vries zijn woning te verlaten, maar hij vond dat hij een gast was en niet hoefde weg te gaan. Daar had hij het natuurlijk mis. Peter R. De Vries probeerde de eigenaar nog te beschuldigen van huisvrede breuk. Hij dacht echt niet meer helder. Peter is Peter niet meer en werd alsnog door zijn ex collega’s met blauwe ballen naar huis gestuurd. Peter R. De Vries weet nu eindelijk hoe het voelt om betrapt te worden en met zijn gezicht aan de andere kant van de camera te staan. Wat zullen de jongens aan de andere kant van de deur aan het genieten zijn. Zorg altijd dat u klaar zit, dan heeft u altijd een alibi. Toch meneer de Vries?
#SBS6 #RTLboulevard #TV #Shownieuws #NHD #AT5 #powned #waarheid #leugend #bedrog #politie #huisvredebreuk #agressie

Credit: Johan K. Facebook.
Originele filmpjes Facebook hier en hier te vinden.Ladies: Feather Brows de nieuwe wenkbrauw trend – Dope of Nope?

Politie in Cleveland op jacht naar man die bejaarde live vermoorde op Facebook (beelden)