in

Penoza-acteur: “Holleeder dacht dat ik hem neer wilde knallen

Vlinderscrime.nl

Acteur Niels Gomperts, die in televisieserie Penoza speelde, heeft naar eigen zeggen per ongeluk Willem Holleeder de schrik van zijn leven bezorgd.

Dat vertelde Gomperts gisteravond in het televisieprogramma Pauw.

“Ik reed in Amsterdam op mijn motor na het draaien van Penoza, nog half in mijn karakter, half in mezelf. Ik reed iets te hard en ik slipte voor een café. En ik had een sjaal voor mijn mond, want het was best koud.’

Gomperts zegt dat hij Holleeder voor dat café zag staan. ‘Toen zag ik hem heel snel naar binnen rennen. Hij dook achter een vriend zo het café in, terwijl ik met mijn hand in mijn binnenzak mijn telefoon probeerde te pakken. En ik zag het zo gebeuren en dacht, voor hetzelfde geld beginnen ze nu op mij te schieten.’

Na afloop bedacht Gomperts dat het niet slim was om voor het café te stoppen en naar zijn binnenzak te grijpen. ‘De motor kon je voor 400 euro ook nog niet kwijtraken. Dat was echt zo’n motor die je gewoon in de fik steekt en de gracht in duwt. Achteraf snapte ik pas wat voor scène het was.”

Daarnaast vertelde Raymond Thiry ook het een en ander over (ex) criminelen die hij in het dagelijkse leven soms zomaar tegen het lijf aanloopt.

Bron: AT5Twitter Viral: “Zwarte Piet is een probleem, maar voor Black Friday staan ze in de rij???”

Kijken: Rayrod747 maakt de gruwelijkste MMA x Mortal Kombat Effect filmpjes