in ,

PedoPride was gewoon aanwezig in het Vondelpark tijdens Pride Amsterdam

Het gaat hier echter niet om een hele organisatie van mensen maar een enkele walgelijke individu.

Deze smeerlap was naar eigen zeggen aan het demonstreren in het Vondelpark in Amsterdam en had zelf flyers bij zich. De gemoederen liepen hoog op en de politie moest ingrijpen. De flyers werden in beslag genomen. De politie vroeg de man ook om te vertrekken maar dat weigerde hij in de eerste instantie. Daarna vertrok hij vrijwillig. Jammer dat hij nog kon lopen als je het aan ons vraagt… De Amsterdamse politie heeft de man dus duidelijk in bescherming genomen en belagers op afstand moeten houden. We waren er niet bij maar dit moet gewoon het geval geweest zijn.

De organisatie van Pride Amsterdam had de man ook meerdere malen gevraagd om te vertrekken en heeft aangegeven als organisatie hier verder afstand van te nemen.

De burgemeester was al op de hoogte van het geheel maar ze hebben het blijkbaar gewoon toegestaan. WTF voor shit is dat dan weer? De woordvoerder van burgemeester Femke Halsema liet weten dat de gemeente alert was: ‘De gemeente is op de hoogte van de aangekondigde actie van deze persoon. Samen met het OM en de politie zitten we er bovenop. We houden de man scherp in de gaten en treden direct op bij dreigende ordeverstoringen of het plegen van strafbare feiten.’’HEBBEN: Sony presenteert draagbare Air Conditioner

Trailer: Will Smith gaat HEEL hard in de actiefilm – Gemini Man