in

Pedofiel en pedo-activist Nelson M. is gearresteerd

Pedo-activist Nelson M. uit Lelystad is dinsdagochtend gearresteerd. Hij wordt verdacht van het bezit van kinderporno, heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie bevestigd.

Hij werd gearresteerd in zijn woning in Lelystad.

Nelson is onlangs landelijk bekend geworden door zijn interview in het programma “Danny op Straat”. Het leidde tot ontzettend veel woedende reacties op o.a. social media. Hij verklaarde dat kinderen zelf best kunnen beslissen of ze seks willen hebben met een volwassen man of vrouw.

“Een kind van 2 of 3 jaar is toch ook ontwikkeld genoeg om te beslissen of hij een ijsje wil of naar de speeltuin wil gaan”, stelde M. “Ik denk dat die dingen heel goed te vergelijken zijn.”

In hetzelfde onderzoek zijn eerder twee andere verdachten aangehouden van 32 en 75 jaar oud. De politie stelt verder dat de arrestatie van Nelson niks te maken heeft met de programma “Danny op Straat”.

Nelson zal komende vrijdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. “Die moet beslissen over wat er de komende twee weken met hem gaat gebeuren”, aldus het OM.Dierenofficier van justitie: ‘Laat dierenbeul taakstraf uitvoeren in dierenasiel’

Kijken: Maradona krijgt ff snel een uhum…. “levering”