in

Pedofiel die eigen dochterje (3) misbruikte en filmde, moet jaar de cel in

credit: Morri67 Reddit

Een 37-jarige pedofiel uit Breda moet een jaar de gevangenis in waarvan vier maanden voorwaardelijk voor seksueel misbruik van zijn 3-jarige dochtertje. Dat heeft de rechtbank in Breda vrijdag bepaald. De pedofiel uit Breda toonde via Skype het misbruik aan een kennis die de beelden vervolgens opnam.

Er zijn twee filmpjes gevonden waarop te zien is dat de pedo ontucht pleegt met zijn dochtertje. Zijn eigen kind… De rechter meent dat er geen sprake was van verkrachting omdat dit niet te zien was in de desbetreffende filmpjes. Dus de rechter gaat zwart wit ervan uit dat er geen sprake is geweest van penetratie. Nogmaals, omdat dit niet te zien was in de filmpjes.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Nu vragen wij ons af of er uberhaupt geen sprake is geweest van verkrachting omdat dit NIET TE ZIEN WAS IN DE FILMPJES. In wat voor wereld leven wij?

Dit is de wereld waar wij in leven: Op het niet of niet tijdig doen van een aangifte van belasting staat een gevangenisstraf van maximaal 4 jaar (of een geldboete van de vierde categorie, tenzij het te weinig betaalde bedrag hoger is. In het laatste geval moet u dat bedrag dan betalen). Je riskeert bovendien als bijkomende straf dat je tijdelijk (twee tot vijf jaar) uit je beroep wordt gezet!

Het bovenstaande is eventjes schrikken als je dat zo leest. Wie waagt het hier in Nederland dus om zijn belasting NIET te betalen? Snappen jullie een beetje waar wij naar toe hinten? Maar iemand die verdomme zijn eigen kind misbruikt mag na 8 maand weer waarschijnlijk de straat op en met z’n smerige ogen kijken naar andere kindjes die op straat lopen…

Een jaartje binnen met 4 maanden voorwaardelijk schrikt niet af. Dit is gewoon een zegen in de ogen van deze pedofiel en andere pedofielen uit heel Nederland. Het schrikt totaal niet af en daarom wordt er op DIT MOMENT, terwijl JIJ dit leest, ergens in Nederland een ander kindje van 3 jaar wel gepenetreerd door een andere viespeuk. Wie ligt er nou wakker van 8 maanden cel (in Nederland). Niemand…

Maar de pedofiel is volgens een psycholoog ontoerekeningsvatbaar en stelt verder dat de kans dat de pedofiel nog een keer de fout in gaat, laag tot matig is. En de rechter ging daarin mee. Bruh….

Bij de man werden ook meer dan vijftienhonderd foto’s gevonden met pornografische afbeeldingen van kinderen. Omdat niet kan worden bewezen dat de man ook echt toegang had tot dat materiaal is hij daarvan vrijgesproken?

De familie en echtgenote van de pedofiel staan achter hem en willen hun leven weer oppakken als dit allemaal achter de rug is.

Bron: OmroepbrabantJosylvio en Stephanie Tency maken relatie officieel bekend via Instagram

F*** the Police: politiechef Ad Smit in tegenaanval: ‘Meer verduistering bij politie en justitie’