in

Patrick Kluivert wordt gechanteerd met gokschuld bij zware criminelen

800px-kluivert7sep2006

Voormalig topvoetballer Patrick Kluivert heeft zich met zijn gokgedrag behoorlijk in de nesten gewerkt.

De oud-Ajacied bouwde in een paar maanden tijd een schuld van een miljoen euro op bij criminelen. Hij wordt daarmee al een hele tijd gechanteerd.

Hij zou een gedeelte al hebben afgelost maar vorig jaar resteerde nog een openstaande schuld van 700.000 euro. De incasso opdracht is inmiddels verhandeld tussen verschillende criminelen dus is het voor Kluivert op dit moment ook niet meer duidelijk aan wie hij dat geld verschuldigd is.

Kluivert zette tussen 2011 en 2012 wekelijks hele hoge bedragen in op voetbalwedstrijden. Hij zette zelfs geld in op wedstrijden van FC Twente, toen hij in Enschede trainer was van het beloftenelftal. Dat was toen niet verboden, maar zoiets mag inmiddels niet meer.

Bij wie hij de schuld heeft is nog onduidelijk maar de steenrijke Won Yip wordt ook in het verhaal genoemd. Hij zou ook weddenschappen hebben afgesloten bij dezelfde criminelen en andere gokkers met hun in contact hebben gebracht.

Wie de criminelen zijn die hier achter zitten is nog niet bekend.

Kluivert wil voor de rest niet reageren en bij de KNVB is het verhaal ook al bekend.Politie wil de hond van 0Fux in laten slapen, maar dit kan natuurlijk niet…

Psychiater onthult dat veel politici aan de coke zitten