in

Bizar: Patiënt raakte zwanger van anale sex

pexels-photo-59894

Zwanger worden via je poepert, dat is volgens doktoren onmogelijk en ze roepen het al jaren.

Toch schijnt er een uitzondering te zijn die de regel bevestigt. Uroloog Brian Sextner heeft een patient behandeld in zijn praktijk die wel op deze manier zwanger moet zijn geworden.

Ze was er zelf helemaal van overdonderd en zo geschokt toen ze zwanger raakte, dat ze zelf contact zocht met Seixtner en hem op de hoogte bracht van het ‘ongelukje’. Na uitgebreid onderzoek en een tal van scans zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze wel zwanger moet zijn geworden van ‘anale sex’. Dat vertelt de uroloog aan de ‘Daily Mirror’.

Cloacal Malformation
De vrouw zou namelijk leiden aan een hele zeldzame en complexe aandoening genaamd ‘Cloacal Malformation’. Hierbij hebben de endeldarm, urinebuis en vagina zich niet goed opgesplitst in drie aparte buizen. Deze aandoening komt slechts bij 1 op de 50.000 mensen voor.
Ze werd hiervoor op jonge leeftijd behandeld maar dat blijkt dus niet helemaal goed te zijn gegaan. Hierdoor bleef er een klein gaatje tussen haar baarmoeder en endeldarm achter, waar het zaad vermoedelijk doorheen is geslipt… SMFH.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Bron & Beeld:
-Metro
PexelsHassenBaba dropt KEIHARDE track ft. BOEF & RBDJAN

Jongeren eten nu zaden van planten om te trippen net als op LSD