in

Parijs terrorist Salah Abdeslam neergeschoten maar levend opgepakt

Capture
Parijs-dader Salah Abdeslam is vrijdag tijdens een anti-terreuractie in Molenbeek/Brussel neergeschoten en vervolgens levend opgepakt. Dat bevestigt de politie in Brussel.

Bij de nieuwe klopjacht op Abdeslam zijn in Brussel vrijdagmiddag naar schatting tien schoten gelost. Naast Abdeslam is ook een andere man neergeschoten en levend opgepakt. Biden zijn in de benen geschoten.

Abdeslam werd gezocht in verband met de bloedige aanslagen in Parijs in november vorig jaar. Zijn vingerafdrukken zijn in een Brussels pand in de wijk Molenbeek aangetroffen. Bij de actie in Vorst eerder deze week werd een illegaal in België verblijvende Algerijn gedood. De mannen die in dat huis werden aangetroffen bleken, naast terrorist, ook bekenden uit de Brusselse onderwereld te zijn. Bij de inval verraste het politieteam dus een stel zwaarbewapende criminelen.

Capture

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

De daar omgekomen man is een handlanger van Abdeslam geweest. Hij zou de dader van de aanslagen in Parijs zijn gaan ophalen in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. In het appartement trof de politie onder meer een vlag van ISIS en een salafistisch boek aan.Waarom hebben wij niet zulke vrouwen die het weer presenteren

Hoofdontwerper Pokémon-games omgekomen in zware storm