in

Overeem/ Rozenstruik & Joshua/ Ruiz waren gewoon 2 hele saaie zwaargewicht partijen

Disclaimer: Dit artikel bevat schokkend beeldmateriaal

We hebben allemaal lang gewacht op een re-match tussen Joshua en Ruiz en Overeem vs Rozenstruik had ook spektakel beloofd te zijn maar niks bleek minder waar. Het was allemaal gewoon saai.

Sorry, not sorry maar het waren gewoon echt twee ongelooflijk saaie partijen om naar te kijken. Er was niks spectaculairs aan. Het einde van de 5de ronde tussen Overeem en Rozenstruik werd wel echt lelijk afgemaakt. Overeem verliet de ring met een halve lip. Zijn lip was gewoon van zijn gezicht af gebeukt door Rozenstruik. De publiek vond het ook saai, ze hebben 5 ronden lang boe lopen roepen naar deze twee strijders.

De wedstrijd tussen Joshua en Ruiz werd echter ook niet echt overtuigend gewonnen door Joshua. Het was een technische pot zonder al te veel actie. Geen van de beide heren is ook maar een keer neer gegaan in de 12 ronden dat ze tegenover elkaar hebben gestaan. Joshua heeft het ontzettend slim aangepakt. Je zag tijdens zijn toespraak ook aan die man dat hij wist van zichzelf dat hij als een lafaard heeft gevochten tegen Ruiz. Kan er helaas niks anders van maken. 60 miljoen gepakt die Joshua vs een 10 miljoen voor Ruiz. Goh…

Zwaargewicht partijen zijn sowieso minder spectaculair dan andere gewichtsklassen maar van deze twee partijen hadden we echt wel wat meer verwacht. Vanuit een technisch aspect, ja leuk en mooi om te zien maar verder was er geen bal aan allemaal.

Wat vonden jullie van het geheel? Laat het aan ons weten via social media.Lol: Kunstenaar eet banaan van 150 K op en noemt het – “Hungry Artist” Art performance

Kijken: Chick heeft relatie met 4 mannen en is nu zwanger