in

Outcast: Serie over bezetenheid en exorcisme gaat vandaag in première

OUTCAST is de nieuwe horrorserie van Robert Kirkman, maker van THE WALKING DEAD, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel.

Waar gaat Outcast over?
Patrick Fugit (Almost Famous) speelt de rol van Kyle Barnes, een jongeman die wordt geplaagd door een demonische bezetenheid sinds hij kind was. Hij leeft als een kluizenaar en houdt zijn vrienden en familie zo ver mogelijk bij zich vandaan. Kyle probeert uit zijn isolement te ontsnappen en langzaam weer zijn leven op te bouwen. Wanneer oude bekende, pastoor Anderson (Philip Glenister) zijn hulp inschakelt bij een nieuwe duiveluitdrijving, gaat Kyle de confrontatie aan met zijn verleden en gaat hij op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid. Tot hij achter een geheim komt, dat het einde van de aarde kan betekenen.

Eerste seizoen
Het eerste seizoen zal uit 10 delen bestaan en zal in Amerika te zien zijn via Cinemax. Cinemax liet weten ook al een tweede seizoen te laten maken. Kary Antholis, president bij Cinemax zei hierover: “We wisten dat Robert Kirkman een wereld zou creëren die ons flink wat angst zou aanjagen. Maar wat hij en zijn team hebben gepresteerd gaat voorbij aan die verwachtingen. Wij zijn er van overtuigd dat onze kijkers direct bevangen worden door het spookachtige landschap wat ons heeft doen besluiten om een tweede seizoen te laten maken”.

Als eerste kijken?
Kun jij na het zien van de trailer ook niet wachten op de eerste aflevering? KPN klanten kunnen de eerste aflevering al op 3 juni gratis bekijken via On Demand.

Outcast is vanaf 6 juni iedere maandag om 22:00 te zien op FOX. Op kanaal 14 of HD-kanaal 714. Check de eerste scene alvast hierbeneden.Broederliefde vertellen hoe Emms betrapt werd door broer en ma tijdens fappen

Jongetje wordt wakker na narcose als een straight up pimp en gangster LMFAO