in

Ouders zeggen gigantische IT: Chapter Two Billboards maken kinderen angstig

Ouders in Australië hebben bij een instantie voor advertentienormen klachten ingediend over billboards en posters voor de komende tweede deel van de film IT. Ze zeggen dat het hun kinderen de stuipen op het lijf jaagt LMFAO!

Dit is ook iets waar ik me iets bij kan voorstellen terwijl ik dit schrijf. Ik herinner me nog dat ik als kind naar deze film heb gekeken op TV overdag. Ik heb MAANDEN slecht geslapen door die shit. Ook echt de reden waarom ik nog steeds een TERING hekel heb aan clowns.

Als ik er eentje zie is het METEEN:

Reclame voor de film – geclassificeerd met een MA15 + leeftijdsclassificatie in Australië – is opgedoken op gigantische reclameborden langs de weg in gebieden zoals Brisbane, waar sommige locals niet te spreken zijn over het geheel vanwege het feit dat het hun kinderen nachtmerries bezorgt.

Moeder Kellie uit Brisbane vertelde het volgende aan 9news: “It just totally freaks them out.

Kellie’s dochter Piper legde uit hoe de posters met Pennywise de clown haar nachtmerries hebben gegeven.

“I get really scared because it’s hard to go to bed when you have a scary picture in your mind.

“Before I go to bed, I have to check the whole room.

“And when I finally go to bed I will wake up after a nightmare.”

Een andere moeder, Jane Swan, zei ook dat haar kind zich ‘doodsbang’ voelde door de poster. Ze zei:

Some people do enjoy going to horror movies and that’s fine and that’s their choice, and I understand that but we’re not choosing to see this poster.

Swan diende een klacht in bij de instantie voor advertentienormen en voerde aan dat promotiemateriaal voor films met een MA15 + -beoordeling beperkt zou moeten zijn in gebieden waar kinderen zijn.

Ze kreeg echter het volgende terug van de instantie:

Ad Standards generally has no jurisdiction over the placement or timing of advertisements, except when considering the use of language or sex, sexuality or nudity in advertising.

Wat vinden jullie van het geheel? Laat weten met wat commentaar via social media en misschien maak je kans op een ….. uhm ….. helemaal niks eigenlijk.Tering: Deze guy z’n Slenderman duim is net iets uit een horrorfilm

Heerlijk: Vrouw weigerde stervende opa nier te geven omdat hij in de KKK zat en pedofiel was