in

Ouders weigeren abortus “misvormd kindje”, twee jaar later ziet hij er zo uit …

Kan jij je zoiets voorstellen? Dat de dokter naar je toe stapt na het zien van een echo en grondig onderzoek en vervolgens abortus als advies opgeeft? Onvoorstelbaar….

Sara en haar vriend Chris hadden namelijk iets ontdekt over Brody toen Sara 24 weken zwanger was. De echografie toonde dat Brody een gespleten lip en een gespleten gehemelte had. Bij sommige kinderen is dat gat klein, maar bij Brody was het gaatje van zijn lip tot aan zijn neus.

In slechts 9 gevallen over de hele wereld bekend en toen de dokter vroeg of ze het kindje wilden houden twijfelde Sara geen moment.

Het aparte van dit verhaal is dat Sara na de geboorte een foto van haar baby Brody op Instagram plaatste en iemand vroeg wat er mis was met zijn gezicht. Ze geeft aan dat ze meteen in de verdediging wilde gaan en de confrontatie wilde opzoeken maar besloot om het anders aan te pakken.

“I wasn’t prepared to defend my 3-month-old and why he looks ‘different’ from other babies. I decided to educate rather than create a confrontation because that is what I want Brody to do in the future,”. “I will want him to educate, to be an advocate for younger cleft kids who don’t have their own voice yet.”

Slechts een paar uur later was Heller aan het avondeten met Brody en enkele van haar vriendinnen toen de ober iets afleverde dat op een opgevouwen servet leek. Ze dacht dat iemand haar een briefje had gestuurd, maar toen ze het opendeed, voelde ze zich verbluft. Er zat een cheque van $ 1.000 tussen met het briefje erbij waarop stond: “Voor de mooie baby.”

“Tranen vloeiden onmiddellijk uit mijn ogen van geluk en het geluk dat mijn hart voelde is onbeschrijfelijk,” zei ze.

Het geld droeg bij om Brody’s medische rekeningen te betalen. Op 3 januari kreeg Brody een lipoperatie, zijn tweede procedure. Vanwege de gespleten lip en gehemelte blijft eten een uitdaging, dus vertrouwt hij op een maagdarmbuis, ook bekend als een g-buis, om voeding te ontvangen. Als Brody tussen de negen en twaalf maanden oud is, zal hij een nieuwe operatie ondergaan om zijn gehemelte te herstellen.

Bron: today.comNetflix dropt action-packed trailer van “6 Underground” starring Ryan Reynolds

Man klaagt met succes de minnaar van vreemdgaande vrouw aan voor $ 750.000