in

Ouders gearresteerd voor het vastbinden van Pedo die sex wilde met dochter van 13 (beelden)

In wat voor een wereld leven wij?

credit: Morri67 Reddit

De ouders van een 13 jarig meisje uit Canada gingen live op facebook toen ze een 38 jarige man vastbonden die hun dochter probeerde te misbruiken.

In de livestream was te zien hoe ze de man vastbonden met zijn handen op zijn rug en op zijn buik op de grond legde. Ook al was dit om hun dochter te beschermen kan deze pedo hier wel aangifte van doen. De moeder van het meisje zegt in de livestream dat ze vieze berichten van de man op haar telefoon vond.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

“He come to my house to meet my 13-year-old fucking daughter to fuck her. He wanted to be her first. We fucking tackled him, and zap strapped him and called the police.”

“Why wouldn’t the police come and help me catch the predator that just came to my fucking house? I’m so glad that I got my daughter’s phone and saw a message that she didn’t fucking erase.”

“This is my ex-best friend’s little brother. He knows everything about my daughter. He’s known her since she was like three. My life has revolved around this piece of shit for the past six weeks.”

Aan het einde van de video zie je hoe de politie binnenkomt en de ouders van het meisje arresteert omdat ze de man vast gebonden op de grond vonden. De vrouw had volgens haar 6 weken hiervoor al aangifte gedaan maar de politie heeft hier niets mee gedaan. De politie zou hebben gezegd dat ze de man gewoon moest blokkeren en het moest vergeten.

De vrouw wou de man in de val lokken om met hem af te spreken terwijl ze deed alsof ze haar dochter was. Toen ze de politie vroeg of ze met haar mee wouden gaan, zeiden ze nee. De politie zegt hierover dat ze de vrouw gewaarschuwd hebben dat ze niet het heft in eigen handen moest nemen maar het aan de politie moest overlaten.

“The police had directed her not to take matters into her own hands. We still do have an active and ongoing investigation on the matter. It hasn’t resolved one issue. It’s caused another, and put people in danger.”

De ouders van het meisje geven toe dat ze de man hebben aangevallen en vervolgens vastgebonden hebben. Ondanks dit vindt de moeder dat ze juist heeft gehandeld.

“If I get charged, I still feel it was the right thing.”

Bekijk de video hieronder:Spotify hitlijst: Week 15 t.e.m. maandag 16 april – 2018

15 grappigste tweets over Temptation Island aflevering 13