in

Orphan Prequel onderweg en vertelt het verhaal over de oorsprong van “Esther”

Orphan blijft één van de meest onderschatte horrorfilms ooit. Oorspronkelijk uitgebracht in 2009, volgt Orphan een man en vrouw die verwoest zijn na het recente verlies van hun ongeboren kind, waardoor ze wanhopig worden om hun gezin uit te breiden.

Ze doen dit door een 9-jarig meisje te adopteren dat op het eerste gezicht een onschuldig jong meisje is, maar gebeurtenissen tonen aan dat het kind niet zo onschuldig is als ze beweert te zijn.

Esther, schijnt dus een 33-jarige vrouw te zijn die lijdt aan een zeldzame aandoening die lichamelijke groei belemmert en dwerggroei veroorzaakt. Ze gebruikt deze ziekte als een manier om zich voor te stellen als een klein onschuldig meisje. Je kan de trailer van de originele film hieronder bekijken.

Verschillende bronnen beweren nu dat er een prequel van Orphan in de maak is met William Brent Bell (The Boy, Brahms: The Boy II, Devil Inside) die de film gaat regisseren.

In de komende film zal Esther ontsnappen uit een Russische psychiatrische inrichting en terugreizen naar Amerika, waar ze zich gaat voordoen als de vermiste dochter van een rijke familie. Ook deze keer gaat ze een huishouden in waar haar nieuwe moeder “koste wat kost” haar familie zal beschermen.

Ze gaan dit jaar nog beginnen met filmen. Spannend!Chinese rapper GYA: “Ik zie je haten op m’n fam, maar toch eet je Chinees!”

Badr Hari gaat op 20 juni knokken in de Ahoy