in ,

Organisator Vestiville lichtte eerder Nederlandse top-dj’s op voor miljoenen

Ravuth Ty (36) zit nu, zoals jullie allemaal zo naderhand al weten, diep in de nesten. Een verwoeste reputatie, miljoenen euro’s aan schuld en mogelijk een gevangenisstraf boven zijn hoofd. Allemaal geen verrassing voor top-dj’s als Don Diablo en Vato Gonzalez. Zij kennen Ravuth Ty als geen ander en stellen dat hij in de afgelopen tien jaar een spoor van schulden en geschillen in de Nederlandse dancescene heeft achtergelaten.

De in Oss opgegroeide Ravuth Ty, bekend van hiphopduo Two Crooks is een bekende als het gaat om het niet nakomen van afspraken. Hij heeft bij ontzettend veel mensen schulden.

Vato Gonzalez bijvoorbeeld, heeft al eerder mot gehad met deze man. Toen hij hem ooit confronteerde met een openstaande schuld ging Ravuth meteen over op verbaal geweld en scheldpartijen. Dit gebeurde ergens in Rotterdam bij een feestje voor de deur. Ook toen had hij betaalbewijzen vervalst om de DJ op een evenement op te laten dagen via een agency. Hij beweerde dat het geld al lang van zijn rekening was afgeschreven toen erom gevraagd werd.
Toen de uitsmijters op de hoogte waren dat Ravuth daar stond moest hij ook nog ineens rennen voor zijn leven. Wat blijkt: Ty is een familielid van een van de uitsmijters nog een flink geldbedrag verschuldigd.

“Ravuth rende op de Coolsingel voor zijn leven met een handjevol uitsmijters achter zich aan.”

Don Diablo geeft het hetzelfde aan. Iedereen kotst hem uit in de scene. Met deze man moet je absoluut geen zaken doen. Dat is vragen om problemen. Hij laat zijn bedrijven klappen en vlucht naar het buitenland. Zo komt hij er elke keer mee weg.

Naast Don Diablo en Vato Gonzalez, hebben ook Benny Rodrigues, Axel Noizboiz, Alex Hes en DJ Lady Bee negatieve ervaringen gehad met de Ossenaar, zo blijkt uit berichten die zij op sociale media hebben geplaatst.

Bron: ADFunny: Tijdens elk make-up tutorial moet er voortaan gewoon een aardbeving plaatsvinden

Je kan je baby of jezelf wikkelen in een Tortilla dekentje, als je dat leuk vindt tenminste