in

Oorlog: Heel Nederland wordt geterroriseerd door een Rups(je)

Het is oorlog in Nederland. We hebben te maken met een invasie van Terror rupsen die op de nationale terrorismelijst thuishoren. De teller staat op 101: 97 personen, onder wie 11 vrouwen, 3 organisaties en een rups. De rups wordt voornamelijk verdacht van “biologische oorlogsvoering”.

We willen verder niet onnodig paniek zaaien maar het volgende: Biologische oorlogvoering is een manier van oorlog voeren met gebruik van levensvormen (planten, schimmels, virussen, bacteriën) of giftige organische stoffen die door levensvormen worden geproduceerd. De materialen om deze organismen te produceren zijn relatief goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar, aldus Wiki pedia.

De eikenprocessierups (de verdachte) is de rups van de eikenprocessievlinder of eikenprocessierupsvlinder (Thaumetopoea processionea), een nachtvlinder uit de familie tandvlinders. De soort komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa en werd sinds eind twintigste eeuw steeds algemener in België en Nederland.

“Het is bij ons thuis niet te doen”, zegt arme Didi Laarman op de Facebookpagina van RTL over de eikenprocessierups.

“Ik heb zo hard gekrabd dat er blauwe plekken ontstaan. Mijn man heeft al twee weken hoestbuien en geeft over en ik heb een huilende zoon van 7 omdat zijn huid zo’n pijn doet. Er staan bomen vol nesten rond mijn huis.”

De rups heeft voor mens en dier (vooral honden) gevaarlijke brandharen, de soort wordt daarom als plaaginsect beschouwd.

De klachten STROMEN binnen en mensen vinden dat de regering en volgens ons met name de nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid, hier dringend iets aan moet doen. Ze houden van, kamp opzetten bij eikenbomen en daar hun plan van aanval vanuit te beramen, dus blijf daar ver bij uit de buurt.

Een tip via Facebook met dank aan Quno Kreeftmeijer:

Mensen delen dit!!
Vandaag iets uitgeprobeerd en het werkt. Mijn armen zaten vol met jeukende bultjes veroorzaakt door de haren van de prosessierups. Dit gif lijkt dus een eiwit te zijn dus heb ik de föhn er bij gepakt en de bultjes warm gemaakt tot het nog houdbaar was met als resultaat, eiwit stolt, weg jeuk en binnen een halve minuut helemaal niets meer te zien, alle bulten weg als sneeuw voor de zon. Goeie tip en zegt het voort.Organisatoren Vestiville opgepakt

Vestiville aftermovie : A (very) short story