in

Ook heel jammer: Dit is echt misselijk van Rico, deze man leeft in waan

De eindspeech van na het gevecht was super! Het gaf een goed gevoel en soort van erkenning dat het niet zo had moeten lopen.

Rico gaf achteraf gezien soort van eerlijk toe dat hij niet zo had willen winnen maar…. Nu krijgen wij de interview met Ziggo sport voorgeschoteld en gaat alle respect voor Verhoeven door de WC. Wat een blaaskaak!

In de eerste ronde kreeg Rico Verhoeven ongeveer 9 jabs vol in het gezicht van Badr. Daarnaast kreeg hij een hele flinke uppercut en 3 x een combinatie van Badr waar je u tegen zegt. Ook kreeg Rico een paar goed geplaatste low-kicks van Badr Hari.

Het ENIGE wat Rico Verhoeven kon doen was ongeveer 3 keer een low-kick plaatsen, 2 keer een af houder en 1 stoot in de buik van Badr. Voor de rest haalde hij uit en raakte alleen maar lucht.

In de tweede ronde, voordat de blessure voordeed, kreeg hij weer tot 2 keer aan toe een goede combinatie van Badr Hari. Rico zocht in de tweede ronde het gevecht iets meer op maar wist nog steeds geen degelijke houding aan te nemen.

Mensen onthoud a.u.b. dat dit gevecht maar 3 ronden zou duren!

Kijk hierboven wat Rico Verhoeven erover vertelt aan Ziggo sport, man man man …. Hij staat er ook gewoon met zijn handen op zijn zij overtuigd van winst en geeft aan dat hij het geen moment moeilijk had? Dat het even aftasten was in de eerste ronde? Aftasten doe je door je arm rustig uit te strekken en je afstand te bepalen. Aftasten is niet 5 keer flink uithalen naar lucht.

Kom op man Rico…. sta je daar met een kapotte neus en vandaag werd je wakker met twee blauwe ogen! Neem het niet persoonlijk op hoor mensen want van onze kant is het ook alleen maar entertainment. Fakka is tenslotte een entertainment blog!Terugkijken: Badr Hari vs Rico Verhoeven (beelden)

Vechtpartij naast de ring Badr Hari & Rico Verhoeven van dichtbij (beelden)