in

Onionade – Een op uien gebaseerde limonade waarvan je niet wist dat het bestond

Ui lijkt lijkt in de eerste instantie niet de beste groente om een frisdrank op te baseren, maar Onionade bevat niet het soort ui dat je gewend bent, maar een nieuw type ui die je niet laat huilen als je het fijnhakt en het smaakt ook nog eens ontzettend zoet.

In 2016 kwam er een interessante uitvindingen uit Japan namelijk een traanvrije ui genaamd “Smile Ball”. Smile Ball-uien, die in een periode van 14 jaar zijn ontwikkeld door wetenschappers van House Foods Group, geven bijna geen traan opwekkende effecten af wanneer ze in stukjes worden gehakt of gegeten, en hebben een veel zoetere smaak dan gewone uien. Waarom hebben wij dit hier nog niet in de schappen trouwens?
Smile Balls zijn de afgelopen twee jaar verkrijgbaar in Japanse supermarkten en zijn voornamelijk op de markt gebracht als traan vrije alternatieven voor de gewone ui, maar nu willen de producenten de zoetheid en de aangename smaak van hun ui promoten. Daarom hebben ze een nieuwe drankje geproduceerd gemaand Onionade.

De frisdrank op basis van ui is gemaakt met water, Smile Ball-uien, citroenen en honing. Het wordt beschreven als fruitig met een citrus nasmaak. Onionade kan worden geconsumeerd zoals het is, of met frisdrank en alcohol gemixt worden. Het kan ook gebruikt worden als onderdeel van een verfrissende cocktail.

Volgens mensen van SoraNews24, die de kans hebben gehad om Onionade tijdens een recent evenement in Japan te proberen, ruikt Onionade net als een ui, maar smaakt het meer naar appel.Met het OhRoma-geurmasker kun je pornofilms echt ruiken

Twee doden nadat Porsche door lucht vliegt en crasht in eerste etage kantoorgebouw