in

Onderzoek bewijst: De jongste in het gezin rijdt het beste

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld

Dat wordt lekker ff pochen straks. Je hebt vaak discussies aan de eettafel met je familieleden erover maar dat hoeft allemaal niet meer. Ben jij de jongste in het gezin? Dan rij jij het beste, punt.

Het Britse autoverzekeringsbedrijf Privilege Car Insurance deed even groot onderzoek onder 1395 autobestuurders. Ze zijn daarna tot de conclusie gekomen dat de oudste kids binnen een gezin vaak veel te hard het pedaal intrappen, de meeste boetes krijgen of ongelukken veroorzaken.

Nog een aantal verwoestende statistieken uit het onderzoek. 47 procent snijdt andere weggebruikers af en 46 procent rijdt wel eens te veel op de verkeerde kant van de weg. Daarnaast rijdt een wopping 87 procent van de oudste kids veel te hard. Negen van de tien keer is het smoesje ook “Ik had haast“.

Het is ook allemaal niet zo gek he, je hebt als het kleintje van het huis al jaren de ellende van je oudere broers (die eigenlijk het slechte uit de verf komen volgens dit onderzoek) en zussen mogen meekrijgen. Laten we eerlijk zijn, zij hebben AL die fouten gemaakt zodat jij het niet hoeft te doen… lol. Al die schreeuwpartijen van jullie ouders, niemand zit daarop te wachten eigenlijk. Toch?

Enig-kinderen zouden zelfs het beste uit de verf komen en staan op nummertje 1 als het gaat om goed autorijden.Automobilist veroorzaakt RAVAGE in zijstraat Zwartjanstraat Rotterdam (beelden)

Beroemde professionele pokerspeler sterft in bad door Elektrocutie met Föhn