in

OMG: Winnie The Pooh is eigenlijk een meisje

sdffg

Winnie The Pooh althans de echte, blijkt gewoon een meisje te zijn dus dat betekent dat nog een gedeelte van je jeugd een leugen was #LOL.

In het boek ‘Finding Winnie: The True Story of the World’s Most Famous Bear’ leren we alles wat er te weten valt over Winnie the Pooh. Zo ook het geslacht van de beer.
Het boek werd geschreven door Lindsay Mattick, kleindochter van Harry Colebourn. Harry heeft de beer Winnie ontdekt (zie originele foto hierboven) en met zich meegenomen naar Engeland. Hij kocht haar namelijk voor 20 dollar tijdens de eerste wereldoorlog.

De echte Winnie verbleef in de London Zoo
Toen Harry naar Frankrijk afreizen moest met zijn regiment, moest hij noodgedwongen zijn beer ‘Winnie’ achterlaten in de London Zoo. Daar werd deze lieve kleine beer regelmatig bezocht door een kleine jongen genaamd Christopher Robin en zijn vader A.A. Milne. En raad eens wie A.A. Milne is? …juist! Hij is de bedenker van het boek ‘Winnie The Pooh’ en schreef de eerste series in 1926. Zijn zoontje had een knuffelbeertje die hij had vernoemd naar Winnie en daar is de inspiratie van het boek vandaan gekomen.

Check Christopher hieronder met zijn knuffelbeertje ‘Winnie’.
CaptureDonkere rapper met hakenkruis in zijn nek #DeMuziekIndustrie

3-jarige jongetje had volgens artsen 48 uur te leven tot zijn moeder hem cannabisolie gaf