in

OMG: We gaan de heetste zomer sinds 2003 tegemoet

In heel Europa wordt het zweten, klef en mensen met een zonnesteek als jullie niet uitkijken. Vooral West-Europa gaat geteisterd worden door een hittegolf waar je u tegen zegt. Op sommige plaatsten kan het kwik zelfs oplopen tot 40 graden.

Vanaf woensdag gaat het beginnen. Dit hete weer kan gevaarlijk zijn, schrijft Business Insider, levensgevaarlijk zelfs volgens een Spaanse weerman. Hij noemde de hittegolf zelfs “De Hell” via Twitter.

In delen van Frankrijk 39 graden of meer, Berlijn rond de 38 graden en Spanje rond de 36 a 38 graden. De polen krijgen het ook zwaar met een verwachting van 35 tot 40 graden. Dat is 11 graden warmer dan normaal.

We hebben de weersomstandigheden van volgend week voor NL gecheckt en het schijnt nog mee te vallen bij ons gelukkig. 23 graden en hoger. Maar dit gaat waarschijnlijk langzaam stijgen naar ongekende hoogtes. Be ready!

De reden van de hittegolf luidt als volgt. Een combinatie van een storm die over de Atlantische Oceaan trekt en een hogedrukgebied over Midden-Europa met hete lucht uit de Sahara.Vrouw die trouwde en sex heeft met eigen vader hoeft niet de gevangenis in

Vrouw beweert dat ze niet langer meer hoeft te eten vanwege “Breatharianism”