in

OMG: ‘S Werelds langste cruise zal vanuit Londen vertrekken voor 245-daagse reis

‘S Werelds langste cruise vertrekt dit weekend vanuit Londen en begint aan een 245-daagse reis rond de wereld. Ze zullen stoppen in 51 landen op zes continenten – en tickets beginnen bij bijna 67.000 pond.

Viking Sun noemt hun acht maanden durende reis de ‘Ultimate World Cruise’. Ze beloven om alle 930 gasten mee te nemen op de reis van hun leven, zullen de hele wereld rondvaren en gasten naar enkele van ‘s werelds meest legendarische steden, iconische bezienswaardigheden en verre bestemmingen brengen.

Kaartjes voor de elitevakantie beginnen bij een oogstrelende £ 66,900 per persoon.

Het doel is dat wanneer het cruiseschip uiteindelijk in mei volgend jaar terugkeert naar de hoofdstad, het Guinness World Record is gevestigd voor de ‘langste doorlopende passagierscruise’ ooit.

Voordat ze naar meer exotische locaties vertrekken, meren de gasten aan op enkele van de populairste toeristische bestemmingen van de UK, waaronder Belfast, Dublin en Edinburgh.

Het schip zal dan doorvaren naar Scandinavië en het Caribisch gebied voordat hij naar Zuid-Amerika en vervolgens naar de tropische eilanden van de Stille Zuidzee gaat. Reizigers zullen vervolgens Australië en Azië bezoeken alvorens de terugreis naar Europa en de Middellandse Zee te maken.

Tijdens het nautisch avontuur bezoeken gasten enkele van de meest iconische bezienswaardigheden, zoals de piramides van Egypte, Machu Picchu en Angkor Wat.

Maar het houdt daar natuurlijk niet op. Aan boord kunnen gasten genieten van twee zwembaden, twee bioscopen, een fitnesscentrum en een LivNordic spa.

En met een nieuw menu elke dag van de reis, zullen reizigers zich ook niet vervelen met het eten.Nieuw waterpark van 82 miljoen euro in de maak in Engeland

Die keer dat 2 Chainz echt veel te stoned was tijdens een aflv. van Most Expensivest