in

OMFG: Waarom je nooit meer ijs moet bestellen in je drank

Het is lekker weer buiten, je zit op het terras en bestelt even een drankje met wat ijs erin voor extra verkoeling.

Maar hoe schoon is de machine waar het ijs vandaan komt? Het schijnt dat die dingen meestal 1 x in het jaar worden schoongemaakt omdat het een ongelooflijke kut klus blijkt te zijn. Deze klus staat meestal onderaan de lijst met dingen die gebeuren moeten. Niet alle restaurants/ bars / clubs hebben het zelfde apparatuur hiervoor maar als je ziet wat er uit deze ijsmachine kwam neem je geen risico’s meer.

Een redit gebruiker plaatste onlangs deze foto:


Capture

Er ontstond een hele grote discussie van allerlei mensen die in bars werken en ongeveer het zelfde te melden hadden. Ze gaven als personeel ook aan zelf nooit ijs in hun drankje te nemen.
The Mirror rapporteerde dat een onderzoek uit 2013 laat zien dat 6 van de 10 ijsmachines in restaurants meer bacteriën bevatten dan toiletwater. Yep, toiletwater ja….

Deel deze informatie met je familie en vrienden op Facebook. Dit is echt heel erg verontrustend!