in

OMFG: Tiener moest eigen kaak opvangen nadat deze was afgescheurd bij een ongeluk tijdens paardrijden

Credit: PA

Een tiener moest haar eigen kaak opvangen nadat ze haar hoofd op een gatepost had gestoten in een afschuwelijk paardrijdenongeluk.

De kin en het kaakbeen van Emily Eccles bleven hangen aan een stuk vlees van 1 cm na een gruwelijk ongeluk tijdens het rijden.

De 15-jarige heeft sindsdien een opmerkelijk herstel gemaakt, met littekens die steeds meer vervagen – ze wil zelfs haar ouders overtuigen om haar weer te laten rijden.

Het incident vond eerder in augustus plaats in Baslow, Derbyshire. Emily werd naar het kinderziekenhuis van Sheffield gebracht nadat ze tegen de poort was ingeslagen met haar hoofd en zichzelf van het paard had afgeslingerd. In haar handen had ze het geen vast wat van haar kaak was overgebleven….

Er kunnen echter wonderen gebeuren. Dankzij consultant gezichtsreconstructieve chirurg Ricardo Mohammed-Ali werd na operatie van vijf en een half uur het gezicht van de tiener herbouwd – ze kon zelfs een maand later terug naar school.

Een foto van haar herstelde gezicht is te bekijken via deze link.

ATTENTIE: Zeer schokkende afbeelding:

De foto van Emily met een afgescheurde kaak in de onmiddellijke nasleep van het ongeval is hieronder te bekijken via een hyperlink. Eerlijke waarschuwing, het is absoluut verschrikkelijk, en niet voor de zwakzinnigen. Denk na voordat je op de onderstaande link klikt want dit blijft voorlopig op je netvlies gebrand staan.

Check de afbeelding van haar afgescheurde kaak via deze link:Kijken: Jongeren België slopen Mediamarkt tijdens bezoek van Josylvio

McWedding: Je kan Trouwen in McDonald’s vanaf 350 euro als je wilt