in

OMFG: Duiker schiet zichzelf per ongeluk in het gezicht met een speer

Disclaimer: Dit artikel bevat schokkend beeldmateriaal

Een visser heeft geluk dat hij nog leeft nadat hij zichzelf per ongeluk in het gezicht heeft geschoten met een speerpistool.

Het incident vond plaats toen de 48-jarige man voor de kust van Scottburgh, KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika aan het duiken was.

Volgens getuigen was de man ‘radeloos’ toen hij het strand op strompelde, waar leden van de Scottburgh Lifesaving Club naar hem toe snelden om hem te helpen.

Zoals jullie op de foto’s kunnen zien, heeft de speer via de rechterkant van zijn kaak zijn hoofd gepenetreerd en kwam aan de andere kant onder zijn linkeroog naar buiten. Fucking hell

Badmeesters en paramedici behandelden de man op het strand, omdat hij nog steeds bij bewustzijn was, voordat hij werd overgevlogen naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Hoewel de man na het evenement nog leefde en bij bewustzijn was, was het onduidelijk hoe het gebeurde. De 48-jarige man is in een kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Iemand plaatste het geheel op Facebook. De post post ging uiteraard viral.

Mochten jullie ook gaan duiken ergens met een speerpistool. Hou de puntige kant dan naar beneden als je het aan je schouder hangt en schiet jezelf dan per ongeluk maar in je voet ofzo, dit “schiet” echt niet op anders. Man man man….



Die keer dat 2 Chainz echt veel te stoned was tijdens een aflv. van Most Expensivest

Ladies: 9 orale sex posities die je nodig hebt in je leven #NSFW