in

Oma brengt baby van dochter terug naar ziekenhuis omdat hij lelijk is

ahdf

Oma’s horen een veilige brug en haven te zijn tussen ouders en hun kinderen die mega zorgzaam en sympathiek tegenover alles en iedereen staan vanwege hun wijsheid.

In Santa Marta, Columbia, gebeurde er onlangs het tegenovergestelde toen een oma met haar dochter en baby terug ging naar het ziekenhuis omdat ze het kind lelijk vond en van mening was dat ze de verkeerde baby hadden meegegeven. Ze kwam even langs om een andere op te halen SMFH!

De oma was er heilig van overtuigd dat de zusters het verkeerde kind hadden meegegeven en wilde deze fout gecorrigeerd zien.

Volgens Metro UK, vertelt Carlos Pallares, gezondheid secretaris van Santa Marta’s gemeenteraad: “The grandmother was not very happy. She did not identify the baby as a new member of the family and therefore she decided to come back to the clinic along with the mother of the baby to return him. “The situation should be accepted. Sometimes biology, genetics play a role in these mistakes and we should accept them.”

Stel je voor… na uren en uren baren en uiteindelijk een gezond kindje ter wereld brengen waarna je eigen moeder tegen je zegt dat het kind te lelijk is om deel van jullie familie uit te maken. Kan jij je zoiets voorstellen?

Deze oma heeft NO CHILL en is Savage AF mennn! Ik bedoel, hoe verpest je het moment? Wat vertel je later aan het kind als hij vraagt waarom hij nooit mee mag naar zijn oma LMFAO!Nieuwe trailer van Rings 2017 is herkenbaar en ENG!!!

Nieuwe challenge op social media, #dunfinessechallenge van Mula B