in

Oke, ze gebruiken nu massaal GTA om te oefenen voor Area 51 bestorming

Oke, de “Koekoeksclan” van 860.000 man (op dit moment) gebruiken nu massaal GTA om te oefen voor Area 51 bestorming. Ze willen dus JetPacks gaan inzetten.

Als je het nog kan herinneren kan je in San Andreas dus Area 51 binnenglippen om daar een JetPack te stelen. We hebben hierboven eventjes een voorbeeld geplaatst voor jullie om jullie geheugen op te frissen wat uhm… dat … betreft. Mocht je ook Area 51 willen bestormen, met een JetPack aan. Dan weet je nu waar je het moet vinden! Geen dank.

Maar goed, dit gevalletje is wereldwijd echt heel veel aandacht aan het trekken nu. We vragen ons dus af of er een beetje paniek is bij de FBI & de CIA. Die hanteren altijd een beter voorkomen dan genezen tactiek. Ze hebben het er SOWIESO over gehad daar bij de Pentagon. Sowieso!

Er zullen vast een aantal koekoeksclan memebers (get it? memebers, ik ga dood) daar echt naartoe gaan en tenminste een soort minifestival houden met heel veel bier, wiet en techno muziek. Je weet het niet…The Coodle Pillow zorgt dat je arm niet afsterft tijdens een dutje met je bae

Wat lief, Famke Louise heeft een liedje gemaakt om ons platform te promoten!