in

Oke… dus The North Face moet ons niet, waarom zouden wij nog shit van ze kopen?

sbmg1

Een insider van ‘The North Face’ verklaarde onlangs dat ze het niet zo hebben met de ‘straat cultuur’ van Nederland.

Ook werd er verder verklaard dat ze er absoluut niet mee geassocieerd willen worden. Je kan de straat niet meer op zonder allerlei items tegen te komen van dit merk bij jongeren. Onze artiesten hebben dit merk groot gemaakt hier en dat komt voornamelijk door de artiesten uit the Underground scene. Die hebben het merk weer overgenomen van penoze uit Nederland en Engeland die hier veelvuldig meer rondlopen en in worden gefotografeerd.

Zo stond het volgende stukje in een recent artikel van RTL Z:
Ondanks de stijgende verkoop is The North Face volgens verschillende bronnen helemaal niet blij met de populariteit in de Nederlandse hiphopscene. “Ze willen er niet mee geassocieerd worden”, zegt een anonieme bron die meer weet van de merkstrategie van The North Face. Dat blijkt ook als we The North Face schriftelijk enkele vragen sturen: op geen enkele vraag wil het merk inhoudelijk reageren.

Onze mening, je bent een DWAAS als je geld steekt in de zakken van mensen die waarschijnlijk zelfs een afkeer hebben aan ons cultuur. Steek je geld in je vrienden en omgeving die ook dope shit maken en een kleine lijn beginnen. Laten wij elkaar groot maken en deze grote bedrijven lekker aan de kant schuiven.

Lekker boycotten die handel!



Boef en Soma krijgen aanbieding van Enfusion om het uit te vechten op een Kickboksgala

Baby half dood geslagen, omdat hij papa stoorde tijdens het gamen