in

Oke dus de Ferrari die Tyga heeft gekocht voor Kylie is geleased but …. wait for it

Capture

Er was een hele heisa ontstaan een tijdje geleden toen Kylie rondreed in de oude G-Wagon van Blac Chyna.

De geruchten waren dat Tyga deze auto een andere kleur had gegeven en vervolgens cadeau had gedaan aan Kylie voor haar verjaardag. Very bad news was dat en niet alleen voor Tyga.
Alles goed en wel wat dat betreft omdat hij haar vervolgens toch een nieuwe Ferrari cadeau deed voor haar verjaardag. Jullie begrijpen dat zoiets schadelijk kan zijn voor de reputatie van niet alleen Tyga maar vooral Kylie Jenner.

Dat kind is verliefd en wil niks horen van niemand over haar relatie met Tyga dus iedereen moet er maar in meegaan en momager Kris Jenner dus ook.

Nu schijnt het dat de Ferrari die ze ‘cadeau’ kreeg ‘zogenaamd’ van ‘Tyga’ geleased is en dit OP HAAR NAAM. De ene bron zegt dit hoort bij de show van KUWTK en de productiemaatschappij zit er samen met haar moeder achter het geheel (waarschijnlijk) en de andere bron zegt dat Tyga dit achter de rug van Kylie om heeft gedaan wat dus heel onwaarschijnlijk lijkt voor ons.

Zie dit als ‘Damage Control’.

Think about it… de grootste gift op haar verjaardag was de ‘Ferrari’ en je wordt maar één keer 18. Het is waarschijnlijk dat haar familie gewoon achter het geheel zit.

Volgens bronnen is Tyga ook maar 4 miljoen waard in totaal met bezittingen en al. Die jongen kan de Kardashians HELEMAAL niet bijhouden met zo een portefeuille. Het verhaal is zich nu aan het ontwikkelen dus wij houden het in de gaten voor jullie.

Kan zijn dat het BS is maar het is afkomstig van een paar betrouwbare bronnen. Check hoe Blac Chyna reageerde op het nieuws met de caption #Receipts ernaast #LOL.FakkaTV: Broer slaat jongen kapot die om naaktfoto’s vroeg aan 12 jarige zusje

Lady’s: Met deze app kom je veilig thuis s’nachts na het stappen of werken